Cakê Pops mit Fêrrêro Rochêr
For this you nêêd:
- 5 Rochêr
- 5 stêms for cakê pops
- 4 êggs
- 250 ml milk
- 50 g powdêrêd sugar
- 80 ml of oil
- 270 g flour
- Oil for frying
- 400 g whitê chocolatê coating
- 100 g dark chocolatê coating
That is how it goês:
1.) Unpack fivê Fêrrêro Rochêr and skêwêr thêm on spêcial
sticks for cakê pops.
2.) Sêparatê thê êggs. Thên mix thê êgg yolk with milk, powdêrêd
sugar and oil. Thên stir in thê flour.
3.) Bêat thê êgg whitês and fold it undêr thê battêr.
Thên dip thê Rochêr balls into thê battêr.
4.) Hêat oil in a saucêpan, dêêp-fry thê Fêrrêro Rochêr cakê
pops until goldên brown and lêt thêm cool.
5.) Chop both typês of chocolatê coating and mêlt thêm in thêir
own watêr bath. First fill thê mêltêd whitê chocolatê into a jar. Thên sprêad
thê dark chocolatê coating on it.
Tip: It is bêst to adjust thê amount of chocolatê coating
individually to thê containêr in which you want to dip thê cakê pops. Makê surê
that thê jar is dêêp ênough to immêrsê (at lêast 7 cm). In thê vidêo wê usêd
about 2 kg of whitê couvêrturê and 100 g dark chocolatê couvêrturê for a
visually morê bêautiful prêsêntation - but you don't nêêd that much. For normal
usê, thê quantitiês listêd abovê arê sufficiênt.
6.) Now dip thê coolêd cakê pops into thê mêltêd chocolatê
coating. Whên pulling it out, turn it so that thê dark chocolatê coating sprêads
ovêr thê surfacê in a whirlpool. Lêt thê cakê pops with thêir Fêrrêro Rochêr
corê hardên.
Read Full Recipe >>>> Click Here
Komentar
Posting Komentar