Carrot Cakê Roll with Crêam Chêêsê Filling
Ingrêdiênts
For thê Cakê:
- 3/4 cup flour
- 2 tsp. ground cinnamon
- 1 tsp. baking powdêr
- 1/2 tsp. koshêr salt
- 1/2 tsp. ground gingêr
- 1/4 tsp. ground nutmêg
- 1/8 tsp. ground clovês
- 3 largê êggs
- 1/2 cup granulatêd sugar
- 2 tbsp. vêgêtablê oil
- 1 tsp. purê vanilla êxtract
- 3 mêdium carrots, shrêddêd
For thê Filling:
- 1 cup confêctionêrs sugar
- 1 (8 oz.) packagê crêam chêêsê, softênêd
- 6 tbsp. saltêd buttêr, softênêd
- 1 tsp. purê vanilla êxtract
For thê Glazê Drizzlê:
- 3 cups confêctionêrs sugar
- 1/2 têaspoon vanilla êxtract
- 10-11 tbsp. milk
Instructions
- Prêhêat ovên to 375 dêgrêês F and linê a 15 x 10 inch jêlly roll pan with parchmênt papêr, lêaving a littlê ovêrhang on êach sidê.
- In a mêdium bowl, combinê flour, cinnamon, baking powdêr, salt, gingêr, nutmêg, and clovês and whisk.
- In a largê bowl, combinê êggs and sugar and whisk until combinêd.
- Add vêgêtablê oil, vanilla êxtract, and carrots and mix again until combinêd.
- Pour thê dry ingrêdiênts into thê largê bowl and fold to combinê.
- Stir battêr just until combinêd. Pour battêr into thê jêlly roll pan and sprêad into an êvên layêr. Bakê for 12 minutês and rêmovê thê cakê from thê pan using thê ovêrhang on thê sidês.
- Lay cakê on a largê wood cutting board and gêntly roll thê cakê lêngthwisê.
- Carêfully transfêr thê cakê to a cooling rack and lêt cool complêtêly.
To prêparê thê filling,
- combinê confêctionêrs sugar, crêam chêêsê, buttêr, and vanilla êxtract in a mêdium bowl and whisk until smooth and crêamy.
- Carêfully unroll thê cakê and sprêad thê filling onto thê cakê, allowing for a small gap on all êdgês.
- Rêroll thê cakê and wrap it tightly with plastic cling wrap.
- Chill in thê fridgê for 1 hour bêforê sêrving.
- Whên rêady to sêrvê, combinê thê glazê ingrêdiênts in a mixing bowl and whisk until smooth. Drizzlê ovêr thê cakê and slicê.
- ÊNJOY!
Read Full Recipe >>>> Click Here
Komentar
Posting Komentar